Login Form

Even voorstellen...

Feestteam Valaar bestaat uit twee compartimenten:

1. De kernploeg (Kristel Claes, Stefaan Deldaele, Karolien Van Dyck, Wim Wolfs, Gerd Le Duc)

Dit team brainstormt over hoe we ons bloeiende verenigingsleven actief kunnen ondersteunen en zet zelf ook nieuwe gemeenschapsvormende activiteiten op poten.

Deze ploeg droeg reeds zijn steentje bij in de organisatie van ‘Kerst op het Valaar’ van KWB, zorgde voor een megagezellig driedubbel Valaar-promokraam op de Wilrijkse kerstmarkt, bakte ter kennismaking spek met eieren voor onze scoutsleiding, creëerde een Facebookpagina en website om Valaarse activiteiten te promoten, organiseerde een verenigingenmarkt op 9 september 2017.

     

2. De vrijwilligerspoule

Voor jong en oud is dit een laagdrempelige poule waarvan de vrijwilligers à la carte kunnen kiezen hoe dikwijls en waarvoor ze zich engageren. Zelfs wie zich maar eens per jaar kan vrijmaken om ergens een handje toe te steken, helpt onze gemeenschap vooruit.

Vrijwilligers uit deze poule hielpen onder meer met promo voeren voor ‘Kerst op het Valaar’, busten een Valaar-echo, bemanden mee een kraam op de kerstmarkten en werden ingezet op de verenigingenmarkt.

Momenteel telt deze poule nog te weinig vrijwilligers om meer te kunnen verwezenlijken.

Daarom een oproep tot alle warmhartige mensen, jong of oud. Zelfs indien u maar eens per jaar een handje meehelpt bij één van onze activiteiten, bouwt u eigenhandig mee aan een bloeiende leefgemeenschap. U krijgt er ook heel veel voor terug, want u zult nieuwe, rijke vriendschappen oogsten.

Samen met u maken we het Valaar terug net zo warm en gezellig, als het decennialang was. 

Een buurt met een hart, waar mensen elkaar ontmoeten op talrijke gemeenschapsvormende activiteiten.

Een buurt waar geluisterd wordt naar onze jongeren en die onze jeugd volop steunt en kansen geeft. 

Een buurt waar feestgedruis en warmmenselijkheid hand in hand gaan.

U kan zich opgeven voor de vrijwilligerspoule van ons Feestteam, via onze Contactpagina, door een  mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0468/15 05 27. 

Wij danken al onze vrijwilligers bij voorbaat van harte.

Feestteam Valaar

Dringend

Dringend gezocht:
mensen die zingen of musiceren!

Momenteel proberen we in ijltempo een Volks Valaarensemble op te richten. We zoeken mensen die zingen of musiceren. De bedoeling is om met dit vrijwilligersensemble op te duiken op tal van festiviteiten op het Valaar, om zo nog wat extra schwung en ambiance te creëren.

We plannen in de tweede helft van januari voor een eerste keer samen te komen met alle geïnteresseerden voor het oprichten van een volks Valaar-ensemble.

Interesse om er snel bij te horen? Stuur dan voor meer uitleg een mailtje naar Hugo of Gerd.

Inschrijvingsformulier vrijwilligers:

Voor wie zich graag zou willen opgeven als vrijwilliger, materiaal wil ter beschikking stellen, ideeën heeft, enz. kan je hieronder een inschrijvingsformulier downloaden in ofwel PDF formaat (Acrobat Reader) ofwel in DOCX formaat (Word):

Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.pdf
Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.docx

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com